loginblack
heart
το καλάθι μου
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 €

HONDA SH 150

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
HONDA SH 150
 

HONDA SH 150

 
4.140,00€
ΚΥΒΙΚΑ
126-350
ΤΥΠΟΣ
SCOOTER
Προσθήκη στο καλάθι
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
HONDA SH 150
Παράδοση σε 3-15 ημερες
Περιγραφή
 
 

Μοναδικό, όπως εσύ! 

Η μετακίνηση στην πόλη δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Το δημοφιλές SH150i της Honda έχει σχεδιαστεί για εσένα που θέλεις να κινείσαι στην πόλη γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά με άνεση.

To ανανεωμένο SH150i ξεχωρίζει από το μοναδικό του στυλ, την κομψή του σχεδίαση και την τεχνολογία που διαθέτει. Ο υγρόψυκτος 4-χρονος κινητήρας του, συμβατός με τις προδιαγραφές EURO5, παρέχει ιδανική απόδοση με χαμηλή κατανάλωση. Απόλυτος έλεγχος στα χέρια σου με τη βοήθεια των τεχνολογιών ABS και HSTC (Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού), που προσφέρουν ιδανική πρόσφυση σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα. Η τεχνολογία όμως δεν σταματά εδώ, το ανανεωμένο SH150i διαθέτει Honda Smart Key, φώτα LED, πρίζα φόρτισης USB και σύγχρονη οθόνη LCD. Ο αυξημένος αποθηκευτικός του χώρος κάνει την καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη καθώς διαθέτει πλέον χώρο για την αποθήκευση ενός full-face κράνους και επιπλέον αξιοποιήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το ανανεωμένο SH150i είναι το σκούτερ που αλλάζει το πρόσωπο της πόλης και είμαστε σίγουροι πως θα το διαπιστώσεις αμέσως μόλις καθίσεις στη σέλα του. Πολυτελές, μοντέρνο, ευέλικτο, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.


Α΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ: ✔ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2021 ✔ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ✔ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ 30LT(ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΝΟΥΣ FULLFACE) ✔ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ✔ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ✔ KAI ΣΧΑΡΑ ENIΣΧΥΜΕΝΗ ✔ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ "LUMA" ✔ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ✔ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ) ✔ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ RIDERS MARKET Β΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ: ✔ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ME ΕΦ"ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ✔ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ FULLFACE Ή JET (ME EYΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ✔ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ WINGER ✔ KAI ΧΟΥΦΤΕΣ ΧΕΡΙΩΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ WINGER ✔ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ "LUMA" ✔ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ✔ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ) ✔ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ RIDERS MARKET Γ΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ: ✔ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ(ΜΕΙΩΜΕΝΗ) ✔ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2021 ✔ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΜΟΣ ΜΕ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ✔ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ✔ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ) ✔ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ RIDERS MARKET Δ΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ 0%ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ & 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ) 50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ & 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ) ● Δυνατότητα αποστολής για τους πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης (δυνατότητα πληρωμής μέσω χρηματοδότησης και εκτός Θεσσαλονίκης) ● Από 0% προκαταβολή και έως 84 μήνες εξόφληση και με τους ανταγωνιστικότερους όρους χρηματοδότησης της αγοράς ● Δεκτή και η πιστωτική σας κάρτα και δόσεις εώς 24 μήνες ● Δεκτή και η μοτοσικλέτα σας για ανταλλάγη ● Μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη στο site μας:www.ridersmarket.gr




ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
 Αποστολή<br/>με αντικαταβολή  Σε όλη την Ελλάδα
 Αποστολή
με αντικαταβολή

 Σε όλη την Ελλάδα
 Δυνατότητα<br/>επιστροφών  Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Δυνατότητα
επιστροφών

 Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Ασφαλείς<br/>συναλλαγές  Με πιστωτική κάρτα
 Ασφαλείς
συναλλαγές

 Με πιστωτική κάρτα
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Βρείτε μας
Rider's Market Premium Stores
Έκθεση και Αξεσουάρ
Αλ.Παπαναστασίου 31,
 Θεσσαλονίκη , ΤΚ 54639

Τ. 2310 900 013
Τ. 2310 886 200
ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Δευτέρα | Παρασκευή
    9:00 - 18:00

       Σάββατο 
     9:00 - 14:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ /
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ / ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Δευτέρα - Παρασκευή
   08:00 - 18:00


© 2017 - 2020 - Ridersmarket.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr
COOKIE DIALOG