loginblack
heart
το καλάθι μου
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 €

JACKET SHIMA HORIZON BLK

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
HORIZONBLK
 
JACKET SHIMA HORIZON BLK
JACKET SHIMA HORIZON BLK
JACKET SHIMA HORIZON BLK

JACKET SHIMA HORIZON BLK

 
279,90€
Μεγεθος:
Προσθήκη στο καλάθι
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
HORIZONBLK
Αμεση παραλαβή
Περιγραφή
 

Το νέο HORIZON είναι το κορυφαίο jacket από την SHIMA πολλαπλών χρήσεων. 

Διαθέτει σύστημα εξαερισμού H3 με ρυθμιζόμενα πάνελ πλάτης και στήθους. Η εσωτερική αφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη NextDry ™ waterpoof και η θερμική επένδυση HeatPro επιτρέπει τη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, από εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες έως πολύ υψηλές. Είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά πιστοποιημένων προστατευτικών από την ArmorPlus SHIMA CE, και έξτρα ενισχύσεις DuoLayer Protection στους αγκώνες. Διαθέτει πολλές αδιάβροχες τσέπες για την ταξινόμηση των πολύτιμων σας αντικειμένων καθώς και πίσω τσέπη για την αποθήκευση γαντιών. 

                    H3 Ventilation - all under control

Χάρη στο σύστημα αερισμού H3, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να ρυθμίσετε το σωστό επίπεδο θερμοκρασίας βάσει των εξωτερικών συνθηκών. Τα πάνελ στο στήθος και στο πίσω μέρος είναι εύκολα ρυθμιζόμενα χάρη στο σετ μαγνητών και φερμουάρ που επιτρέπει την γρήγορη προσαρμογή του jacket στις καιρικές συνθήκες. Επιτρέποντας την ροή του αέρα στο εσωτερικό μετατρέπετε το HORIZON σε καλοκαιρινό μπουφάν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Η εισροή του αέρα γίνεται από μπροστά και από τα μανίκια με την εκτόνωση στο πίσω μέρος. 

 

 

                        SHIMA ArmorPlus System

Το σύστημα ενισχύσεων της SHIMA ArmorPlus, διαθέτει προστατευτικό επιπέδου CE κατηγορίας 2 στην πλάτη και ένα σετ ενισχύσεων επιπέδου 2 στους ώμους και τους αγκώνες. Τα προστατευτικά είναι κατασκευασμένα από υλικό PU open shell το οποίο - υπό κανονικές συνθήκες - λειτουργεί αόρατα αποτυπώνοντας την φόρμα του σώματος. Υπό συνθήκες κρούσης, ωστόσο, το υλικό σκληραίνει αμέσως, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης. 

 

 

                        Prepared, not surprised!

Το μπουφάν HORIZON ρυθμίζει τέλεια την θερμοκρασία του σώματος σε κρύα βροχερά πρωινά καθώς και ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα. Καλυφτείτε από τον κρύο καιρό με την ενσωματωμένη θερμική επένδυση HeatPro ή από απροσδόκητη βροχή με την αδιάβροχη εσωτερική επένδυση NextDry ™. Σε περίπτωση απότομης αλλαγής των καιρικών συνθηκών μπορείτε, σε λίγα δευτερόλεπτα, να αφαιρέσετε την εσωτερική επένδυση και να την αποθηκεύσετε στην μεγάλη αδιάβροχη επιπλέον τσέπη πλάτης του jacket) και να ανοίξετε τα μπροστινά και τα πίσω πάνελ ώστε να μετατρέψετε το HORIZON σε ένα σωστό καλοκαιρινό jacket υψηλής απόδοσης! Διαθέτει μοναδικό σύστημα αερισμού H3 με μεγάλα ρυθμιζόμενα πάνελ στο στήθος, τα μανίκια και την πλάτη. 

 

 

 

                    Comfort and practicality

Το HORIZON είναι το απόλυτο Turing jacket. Οι μεγάλες πολύ-λειτουργικές τσέπες "CARGO" είναι ιδανικές για να κρατούν ασφαλή όλα σας τα πολύτιμα αντικείμενα. Διαθέτει κύρια αδιάβροχη τσέπη και πάνω από αυτό υπάρχουν μικρότερες τσέπες με αρκετή χωρητικότητα, μία οριζόντια για την αποθήκευση μικροαντικειμένων και μία κάθετη τσέπη ειδικά διαμορφωμένη για το κινητό σας. Διαθέτει επίσης τσέπη εξοπλισμένη με μεταλλικό D-Loop για να κρεμάσετε τα κλειδιά ή άλλα αντικείμενα με ασφάλεια χωρίς άγχος για την απώλεια τους.




ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
 Αποστολή<br/>με αντικαταβολή  Σε όλη την Ελλάδα
 Αποστολή
με αντικαταβολή

 Σε όλη την Ελλάδα
 Δυνατότητα<br/>επιστροφών  Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Δυνατότητα
επιστροφών

 Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Ασφαλείς<br/>συναλλαγές  Με πιστωτική κάρτα
 Ασφαλείς
συναλλαγές

 Με πιστωτική κάρτα
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Βρείτε μας
Rider's Market Premium Stores
Έκθεση και Αξεσουάρ
Αλ.Παπαναστασίου 31,
 Θεσσαλονίκη , ΤΚ 54639

Τ. 2310 900 013
Τ. 2310 886 200
ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Δευτέρα | Παρασκευή
    9:00 - 18:00

       Σάββατο 
     9:00 - 14:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ /
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ / ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Δευτέρα - Παρασκευή
   08:00 - 18:00


© 2017 - 2020 - Ridersmarket.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr
COOKIE DIALOG