loginblack
heart
το καλάθι μου
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 €

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N70-2X SP.N-C 09 GR

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
70-2XSP09
 
-5%
ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N70-2X SP.N-C 09 GR

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N70-2X SP.N-C 09 GR

 
290,00€ 305,00€
Μεγεθος
L
Χρωματισμοί
Μονόχρωμα
Προσθήκη στο καλάθι
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
70-2XSP09
Περιγραφή
 Το νέο κράνος της Nolan N70-2 GT για δρόμο και crossover χρήση. Ένα  κράνος με αφαιρούμενο προστατευτικό στο πηγούνι. Έχει δύο εξωτερικά μεγέθη κελύφους, διπλή πιστοποίηση P / J μεγάλο οπτικό πεδίο, αντηλιακή εσωτερική ζελατίνα VPS με σύστημα αυτόματης επανατοποθέτησης, σύστημα αερισμού AirBooster Technology, σύστημα συγκράτησης Microlock2 με μικρομετρική ρύθμιση,  επένδυση Clima Comfort και μπορεί να τοποθετηθεί και το σύστημα επικοινωνίας N-Com. Το Nolan N70-2 GT είναι σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς μοτοσυκλετών.

 

  • P / J Πιστοποίηση: Το κράνος είναι εγκεκριμένο με διπλή πιστοποίηση P / J, καθώς έχει περάσει τις δοκιμές πιστοποίησης που απαιτούνται από τους κανονισμούς της ΟΕΕ / ΟΗΕ για τα full face κράνη.
  • ULTRAWIDE Ζελατίνα: Μεγάλο οπτικό πεδίο με αντιχαρακτική επιφάνεια αυξάνοντας έτσι την ενεργητική ασφάλεια. Επιπλέον μπορεί να χρησημοποιηθεί και μάσκα MX 
  • PINLOCK® FOG-RESISTANT INNER ΜΕΜΒΡΑΝΗ: Περιλαμβάνεται στην συσκευασία του.
  • Εσωτερική Ζελατίνα VPS SUNSCREEN: Κατασκευάζεται από την LEXANTM και είναι αντιχαρακτική (Scratch Resistant) και αντιθαμβωτική F / R (Fog Resistant) και προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία έως και 400 nanometers. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για την συντήρηση και τον καθαρισμό του κράνους και είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. 
  • NECK-ROLL: Αφαιρούμενο όπου πλένεται και διαθέτει σύστημα ρύθμισης εύκολα προσαρμόσιμο στις ανάγκες του αναβάτη και στις διάφορες ρυθμίσεις που προκύπτουν από τις διαφορετικές θέσεις οδήγησης.
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ N-COM: Το κράνος έχει κατασκευαστεί και εγκριθεί για την τοποθέτηση συστήματος επικοινωνίας N-Com και με το ESS (σήμα διακοπής έκτακτης ανάγκης). Συμβατό με τις σειρές Ν-COM: σειρά B901L R - σειρά B601 R - σειρά ESS - MCS III R
  • Πολλαπλές διαμορφώσεις: Το κράνος μπορεί να διαμορφωθεί σε οκτώ διαφορετικά στυλ κράνους. Έχει αφαιρούμενο προστατευτικό στο πηγούνι και ζελατίνα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στο κράνος μεμονωμένα, σε συνδυασμό ή να αφαιρεθούν εντελώς.
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AIRBOOSTER: Αποκλειστικό σύστημα "AirBooster Technology" που εξασφαλίζει τον βέλτιστο εξαερισμό, όπου το κεφάλι του αναβάτη χρειάζεται περισσότερο αέρα. Επιπλέον νέο σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει τον αερισμό στο ύψος του στόματος και κατευθύνει τον αέρα κατευθείαν στην ζελατίνα περιορίζοντας το θάμπωμα ενώ οι πίσω αεραγωγοί επιτρέπουν την απομάκρυνση της ζέστης και του ζεστού αέρα εξασφαλίζοντας την βέλτιστη άνεση μας.
  • MICROLOCK2 : Σύστημα συγκράτησης με μικρομετρική ρύθμιση. 
  • CLIMA COMFORT ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : Η εσωτερική επένδυση κατασκευάζεται με διπλής πυκνότητας διάτρητο ύφασμα. Σε συνδυασμό με το ανώτερο σύστημα αερισμού "AirBooster Technology", διανέμει τον αέρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του αναβάτη. 



ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
 Αποστολή<br/>με αντικαταβολή  Σε όλη την Ελλάδα
 Αποστολή
με αντικαταβολή

 Σε όλη την Ελλάδα
 Δυνατότητα<br/>επιστροφών  Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Δυνατότητα
επιστροφών

 Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Ασφαλείς<br/>συναλλαγές  Με πιστωτική κάρτα
 Ασφαλείς
συναλλαγές

 Με πιστωτική κάρτα
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Βρείτε μας
Rider's Market Premium Stores
Έκθεση και Αξεσουάρ
Αλ.Παπαναστασίου 31,
 Θεσσαλονίκη , ΤΚ 54639

Τ. 2310 900 013
Τ. 2310 886 200
ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Δευτέρα | Παρασκευή
    9:00 - 18:00

       Σάββατο 
     9:00 - 14:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ /
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ / ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Δευτέρα - Παρασκευή
   08:00 - 18:00


© 2017 - 2020 - Ridersmarket.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr
COOKIE DIALOG